1221 SPD

Tronskifte i modellprogrammet

Anytec 1221 SPD drar uppmärksamheten till sig var du än kör eller lägger till. Bestyckad med fyra Mercury-motorer med 400 hästkrafter vardera, totalt 1600 hästkrafter, bryter båten mot etablerade konventioner. Kraften, storleken, och den kompromisslösa konstruktionen gör att det inte råder någon som helst tvekan om saken. Den här båten är i en klass för sig.

 

Det nya skrovet är framtaget för att erbjuda lågt motstånd, goda sjöegenskaper, hög dynamisk stabilitet och god manövrerbarhet i hela fartområdet. Utvecklingen har skett i nära samarbete med Henrik Andreasson från Flow Naval Architects. När hastigheten ökar blir också kraven på utformningen avgörande för att säkerställa optimal prestanda och ett följsamt beteende i vattnet.

 

Anytec 1221 SPD markerar ett tronskifte i modellprogrammet. Vi tillverkar världens främsta upplevelsemaskiner i aluminium, och den här båten är vår ultimata skapelse - en båt med imponerande prestanda på alla vatten, under alla förhållanden, vid alla årstider - för den som vill ha det allra bästa.

Specifikation

Bredd: 
3,30 m
Längd: 
11,70 m
Vikt exkl. motor: 
4600 kg
Rek. motorstyrka: 
1200-1600 hk
Tankvolym: 
1 500 liter
Djupgående: 
0,72 m
Rigglängd: 
2 L + 2 XXL
Antal personer: 
10 st
Hastighet: 
40-70 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Stolsskydd
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Performance-stativ
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Helkapell
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Tillval & tillbehör

Säkerhet och frihet

Trådlöst dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine kommer förinstallerat i alla båtar. Packat med funktioner som ökar säkerheten i båten. 

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.