1221 SPD

Herren på täppan

Anytec 1221 SPD drar uppmärksamheten till sig var du än kör eller lägger till. Tolv meter lång. Fyra motorer. 1600 hästkrafter. Allt samverkar för att ge dig den kraft, pondus, och kompromisslösa konstruktion som krävs för att leverera upplevelser i världsklass.

Vårt mål med Anytec 1221 SPD var aldrig att skapa en fullblodsracer i den bemärkelsen att det skulle vara svårt och krävande att krama ut de sista knopen. Båten designades för att hantera kraften av 4 x 400 hk och hastigheter upp mot 70 knop - och att samtidigt kännas trygg och lättkörd genom hela fartområdet. Båten är gjord för tuffa sjöförhållanden och kan framföras i hög fart även i grov sjö.

Specifikation

Bredd: 
3,30 m
Längd: 
11,70 m
Vikt exkl. motor: 
4600 kg
Rek. motorstyrka: 
1200-1600 hk
Tankvolym: 
1 500 liter
Djupgående: 
0,72 m
Bottenvinkel (akter/för): 
19.7°/46°
Rigglängd: 
2 L + 2 XXL
Antal personer: 
10 st
Hastighet: 
40-70 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Stolsskydd
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Helkapell
Brandsläckare
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.