530 SPD

Garanterad körglädje

Hemligheten bakom 530-seriens självsäkra attityd hittar vi under ytan, inbäddad i båtens handbyggda och helsvetsade konstruktion. Alla våra båtmodeller byggs på ett sätt som vanligtvis reserveras för betydligt större fartyg, med längsgående profiler och tvärgående spant. Garanterad styrka i alla vatten.

Med sina nära sex meter och upp till 115 hästkrafter på akterspegeln är 530-serien stor och kraftfull nog att leverera i alla miljöer och situationer. Ombord finns gott om plats, med god komfort för alla och flera smarta stuvutrymmen. Körglädjen finns alltid där - särskilt med de lite större motoralternativen.

utforska 530 SPD

360°

Specifikation

Bredd: 
2,10 m
Längd: 
5,74 m
Vikt exkl. motor: 
690 kg
Rek. motorstyrka: 
60-115 hk
Tankvolym: 
90 liter
Flytkraft: 
1 350 dm³
Djupgående: 
0,47 m
Bottenvinkel (akter/för): 
20.7°/42°
Rigglängd: 
L
Antal personer: 
5 st
Hastighet: 
25-39 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Sprayhood
Vindrutetorkare
Stolsskydd
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Helkapell
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.