530 SPF

FÖR DIG SOM TAR DINA FISKEÄVENTYR PÅ ALLVAR

I alla tider har sportfiskare investerat stor möda och energi i sina båtar. Hemmasnickrade spinndäck och modifierade fribord har hört till vardagen. Det är inte så konstigt egentligen. Det har helt enkelt inte funnits någon båt som erbjudit allt det där som man vill ha i en seriös sportfiskebåt. Nu har det blivit ändring på det. Anytec 530 SPF är båten som tar ditt fiskeintresse på allvar. Hela fördäcket är upphöjt med stora dränerande stuvfack som tillsammans bildar ett riktigt stabilt spinndäck. Bakom de gasdämpade luckorna döljer sig stuvutrymmen på 600 liter med gott om plats för både utrustning och fisk. Längre fram i fören finns en ordentlig hållare för elmotorer. 

 

Den stabila centrumpulpeten känner vi igen från 530 SP men förarsoffan har fått en mängd spännande finesser. Den innehåller bland annat ett flertal smarta stuvfack med utrymmen för kläder, sjökort och annan utrustning samt särskilda hållare för upp till tre Planoboxar. Friborden har hållare för totalt åtta fiskespön, fyra på vardera sidan av båten.

Bakom den bekväma aktersoffan, även den med stuvutrymmen, finns åtta riktigt rejäla spöhållare för användning under transport. På båda sidor om aktersoffan finns även en djuprigg för dig som gillar trollingfiske. 

 

Längst bak i båten finns även möjlighet att installera sump för levande bete. Den pump som cirkulerar vatten i sumpen kan också användas för att pumpa vatten till en vattenslang, perfekt både för att skölja av båten eller den senaste fångsten. 530-skrovet ligger tryggt i vatttnet och har bra sidostabilitet, viktigt när man står upp i båten. Med ett djupgående på mindre än 50 cm tar du dig fram i de allra flesta vatten. En mängd smarta funktioner och ett beprövat skrov – det blir inte mycket bättre än så.

 

Specifikation

Bredd: 
0,00 m
Längd: 
0,00 m
Vikt exkl. motor: 
0 kg
Rek. motorstyrka: 
0-0 hk
Tankvolym: 
0 liter
Flytkraft: 
0 dm³
Djupgående: 
0,00 m
Bottenvinkel (akter/för): 
0°/0°
Antal personer: 
0 st
Hastighet: 
0-0 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Uttag 12V
Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.