747 CAB

Komplett frihet i alla väder

Anytec 747 CAB utstrålar balans från alla vinklar. Prestanda, design och funktion. Allt för att låta dig utforska skärgården på dina egna villkor. Stilrent inredd med väl tilltagna fönster och god sikt i alla riktningar, med ordentlig ljudisolering i det stabila skrovet.

När du vill njuta av både prestanda och komfort. Förarplatsen är utrustad med vårt egenutvecklade performance-stativ som standard med dämpare från välrenommerade Öhlins Racing. Passagerare färdas bekvämt i båtens soffor.

utforska 747 CAB

360°

Specifikation

Bredd: 
2,55 m
Längd: 
8,08 m
Vikt exkl. motor: 
1370 kg
Rek. motorstyrka: 
150-350 hk
Tankvolym: 
350 liter
Flytkraft: 
1 500 dm³
Djupgående: 
0,55 m
Bottenvinkel (akter/för): 
20°/55°
Rigglängd: 
XL
Antal personer: 
8 st
Hastighet: 
25-50 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk taklucka
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Brandsläckare
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.