750 SP

En vassare körupplevelse

Vårt allra skarpaste skrov i kombination med upp till 350 hästkrafter i aktern lägger grunden för körglädje i världsklass. Båtens totallängd på över åtta meter och dess vassa förskepp samverkar vackert och ger båten en stark närvaro på vattnet. Anytec 750 SP är en fullfjädrad upplevelsemaskin för alla väder, för snabba transporter, för dig som söker en körupplevelse som slår det mesta.

 

Båtens totallängd på över åtta meter och dess vassa förskepp samverkar vackert och ger båten en stark närvaro på vattnet. Här får du en fullfjädrad upplevelsemaskin för alla väder med plats för många passagerare eller den stora familjen, och gott om stuvutrymmen. Ditt äventyr väntar. 

Specifikation

Bredd: 
2,32 m
Längd: 
8,08 m
Vikt exkl. motor: 
1030 kg
Rek. motorstyrka: 
150-350 hk
Tankvolym: 
230 liter
Flytkraft: 
1 900 dm³
Djupgående: 
0,95 m
Rigglängd: 
XL
Antal personer: 
6 st
Hastighet: 
30-59 Kn

Utrustning

Targabåge
Trimplan
Badplattform
Självläns
Sprayhood
Vindrutetorkare
Stolsskydd
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Helkapell
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Tillval & tillbehör

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.