860 SPD

Prestanda som övertygar

Med sina enorma kraftreserver och en längd på nära nio meter är 860 SPD redo att överträffa alla dina förväntningar. Båten har en prestanda som kan övertyga även den mest kräsna föraren - nytt för i år är att 860 SPD kan utrustas med hela 800 hästkrafter för att nå hastigheter över 60 knop. Oavsett hur mycket dramatik du väljer att ladda din resa med så kan du lita på att den här båten aldrig sviker.


Under de långa resorna bidrar den avspända komforten till att du och dina passagerare är fräscha hela vägen. Även vid lägre hastigheter och varvtal kan du förvänta dig en oerhört behaglig och närmast ljudlös färd över vattnet, tack vare de motroterande propellrarna.

utforska 860 SPD

360°

Specifikation

Bredd: 
2,60 m
Längd: 
8,86 m
Vikt exkl. motor: 
1800 kg
Rek. motorstyrka: 
300-800 hk
Tankvolym: 
420 liter
Flytkraft: 
1 500 dm³
Djupgående: 
0,65 m
Rigglängd: 
XL x 2 UL x 1
Antal personer: 
8 st
Hastighet: 
40-60 Kn

Utrustning

Targabåge
Trimplan
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Stolsskydd
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Helkapell
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Tillval & tillbehör

Säkerhet och frihet

Trådlöst dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine kommer förinstallerat i alla båtar. Packat med funktioner som ökar säkerheten i båten. 

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.