860 SPDI

Häftigast i skärgården

860 SPDI är den perfekta båten för dig som vill åka stort och öppet med generösa ytor för last eller passagerare. 860 SPDI har en modern och aggressiv design som tillsammans med det fantastiska skrovet ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Två höga och sköna Anytec-stolar ger stöd på rätt ställe och bidrar till en helhet av båt och motor som idag är svår att hitta någon annanstans. Stora stuvutrymmen hittar du under soffan i fören och på akterdäck.

Båten levereras med antingen en Murcury V6 Tdi på 265hk, toppfart c.a 40 knop eller en Mercury V8 Tdi på 350hk vilket get en toppart på c.a 45+ knop. Det vassa, skärande skrovet i kombination med en inombordsmotor ger båten rätt tyngdpunkt, hög stabilitet, låg bränsleförbrukning och komfort i alla typer av väder. Dimensionerna är väl tilltagna på Anytec-manér vilket gör båten styv och lättkörd samtidigt som den känns trygg för såväl förare som passagerare. På båtens härliga akterdäck finns gott om utrymme för sköna stunder i solen på den stora dynan.

För fler möjligheter och mer information kontakta vår säljare.

Johan Erixon på telefon 010 - 199 04 22 johan.erixon@anytec.se

Specifikation

Bredd: 
2,61 m
Längd: 
8,86 m
Vikt exkl. motor: 
2700 kg
Rek. motorstyrka: 
- hk
Tankvolym: 
300 liter
Djupgående: 
1,10 m
Bottenvinkel (akter/för): 
°/°
Hastighet: 
- Kn
Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance Pedestal

Anytec-developed pedestal with shock absorbers from Öhlins Racing. Standard on the 7 Series and up, available as an option for the rest of the model range.
Take a test drive and experience the difference!

Nano passivation technology

A patented surface treatment is used on all our boats. M400 enhances the aluminum's already impressive features, is extremely water repellent and gives the boat a fantastic shine while preventing oxidation.