868 CAB

Prestanda för verkliga livet

Anytec 868 CAB är byggd för utmaningar utöver det vardagliga. I dåligt väder, på krävande vatten och när förhållandena blir tuffa - båten är i sitt esse både i skärgården och ute på öppna havet. Med möjlighet till dubbelmontage och - nytt för i år - upp till 800 hästkrafter sätter 868 CAB tonen redan i hamnen. Det här är en båt du kan lita på.

 

Med sin längd på nära nio meter och den rymliga hytten med sina öppna ytor erbjuder 868 CAB snabba och stabila transporter i skärgården, och gott om plats för upp till åtta passagerare med god komfort. Med den här båten är det bara att sätta sig och köra, oavsett årstid och väderlek.

utforska 868 CAB

360°

Specifikation

Bredd: 
2,60 m
Längd: 
8,86 m
Vikt exkl. motor: 
2385 kg
Rek. motorstyrka: 
300-800 hk
Tankvolym: 
550 liter
Flytkraft: 
1 500 dm³
Djupgående: 
0,75 m
Rigglängd: 
XL x 2 UL x 1
Antal personer: 
8 st
Hastighet: 
40-60 Kn

Utrustning

Targabåge
Trimplan
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk taklucka
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Tillval & tillbehör

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.