868 CAB

Bortom förväntningar

Anytec 868 CAB konstruerades för utmaningar utöver det vardagliga. När vädret slår om, när vinden piskar och vågorna går höga - då levererar 868 CAB en körupplevelse som går bortom dina förväntningar. Med möjlighet till dubbelmontage och upp till 800 hästkrafter sätter 868 CAB tonen redan i hamnen. En båt som tål att användas. En båt att lita på.


Med sin rymliga hytt och längd på nära 9 meter erbjuder 868 CAB öppna ytor ombord och stabila transporter i skärgården.  Med gott om plats för upp till åtta passagerare med god komfort. Frihet, oavsett årstid och väderlek.

utforska 868 CAB

360°

Specifikation

Bredd: 
2,60 m
Längd: 
8,86 m
Vikt exkl. motor: 
2385 kg
Rek. motorstyrka: 
300-800 hk
Tankvolym: 
550 liter
Flytkraft: 
1 500 dm³
Djupgående: 
0,75 m
Bottenvinkel (akter/för): 
23°/48°
Rigglängd: 
XL x 2 UL x 1
Antal personer: 
8 st
Hastighet: 
40-60 Kn

Utrustning

Targabåge
Badplattform
Självläns
Vindrutetorkare
Dynsats
Bottenmålning
Klass 3 Ögla
Badstege
Automatiska trimplan
Performance-stativ
Elektrisk taklucka
Elektrisk/handlänspump
LED-lanternor
M400
Hydraulstyrning
Brandsläckare
Uttag 12V
Självklarheter

NAVIGERING DU KAN LITA PÅ.

Lika kompromisslösa som vi är i konstruktionen är vi i valet av navigationsleverantör. Därför utrustas alla båtar med blixtsnabb navigeringsutrustning från världsledande Simrad. 

SÄKERHET OCH FRIHET. 100%.

Nytt för i år är det trådlösa dödmansgreppet MOB+ från norska FELL Marine som kommer förinstallerat i alla båtar. MOB+ är packat med funktioner som ökar säkerheten i båten, samtidigt som det ger dig den totala friheten du vill uppleva på en båtresa.

STÖLDSKYDDAD. FÖR ALLTID.

Med stöldmärkning från Securmark är din Anytec-båt och motor värdelösa för tjuven, eftersom det blir omöjligt att dölja det faktum att du är den rättmätiga ägaren.

Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

Patenterad ytbehandling används på alla våra båtar. M400 förstärker aluminiumets redan grymma egenskaper, är extremt vattenavvisande och ger båten en
fantastisk glans samtidigt som den förebygger oxidation.