960 CAB

Design och funktion

960 CAB är med sitt vassa skrov och sin moderna överbyggnad en av de häftigaste båtarna i Anytec-familjen. Med sina grymma sjöegenskaper lämpar sig 960 CAB väl för snabba och säkra båtresor. Hyttens avrundning ger också båten en modern och tidlös design samtidigt som den minskar blänk och vattenstänk.

Oavsett om du väljer två motorer med 330 hästkrafter vardera eller ett singelmontage med en motor på 400 hästkrafter får du en båt med kraft som räcker och blir över. Den väl tilltagna fendern som täckts i tålig UV-beständig PVC-duk skyddar mot vattenstänk samtidigt som den gör mycket för båtens utseende och karaktär. Vi är väl medvetna om att alla våra kunder är unika, därför anpassar vi gärna båten efter dina önskemål. 960 CAB levereras både med och utan flybridge. Du kan också välja att få båten omålad.

Den grymma exteriören kombineras med hög invändig komfort. Båtens hytt ger utrymme för en stor och rymlig koj för övernattning och toalett. I hytten finner du två bekväma och fjädrande stolar med ställbara stativ som låter dig färdas över vattnet utan att studsa omkring.

För fler möjligheter och mer information kontakta vår säljare.

Johan Erixon på telefon 010 - 199 04 22 johan.erixon@anytec.se

Specifikation

Bredd: 
3,57 m
Längd: 
9,60 m
Vikt exkl. motor: 
5100 kg
Rek. motorstyrka: 
400-600 hk
Tankvolym: 
800 liter
Djupgående: 
0,84 m
Bottenvinkel (akter/för): 
23.3°/48°
Antal personer: 
8 st
Hastighet: 
25-45 Kn
Anytec-katalogen

Fler bilder, mer information och allt om årets modeller.

Läs katalogen

Performance-stativ

Anytec-utvecklat stativ med med stötdämpare från Öhlins Racing. Standard på 7-serien och uppåt, tillgängligt som tillval för övriga modellprogrammet.
Provkör och upplev skillnaden!

Nano passivation technology

A patented surface treatment is used on all our boats. M400 enhances the aluminum's already impressive features, is extremely water repellent and gives the boat a fantastic shine while preventing oxidation.