Nyheter

Exklusiv lansering: A23 & A27.

Den 29 november klockan 19.00  är ni välkomna till våra återförsäljare för den exklusiva lanseringen av framtidens båtmodeller, Anytec A23 & A27. Ett unikt tillfälle att se en ny era ta form, ta del av exklusivt material, tävla om fina priser och lägga beställning före alla andra. Se nedräkningen på https://future.anytec.se/ eller hör av dig om du har några funderingar. Tipsa gärna dina vänner.

 

Vi ses den 29 november klockan kl. 19.00!

 

 

Anytec medverkar under Allt på Sjön i Gustavsberg

Den 1-3 september 2017 intar vi Nordens största flytande båtmässa - Allt på Sjön i Gustavsberg. Med hundratals båtar, mängder av utställare och omkring 23 000 besökare så är Allt på Sjön alltid en trevlig tillställning. Fri entré och gratis parkering.

Vi finns på plats tillsammans med våra återförsäljare Norberg & Nilsson, PCM Marin samt Yamaha Marine Store Norrtälje.

Klara båtar i dagsläget är:

530 SPD

622 SPD

747 CAB

750 SPD

868 CAB

1221 SPD

Läs mer på www.alltpasjon.se

 

Anytec på plats i Marstrand

Den 25-27 augusti 2017 är det dags för västkustens största flytande båtmässa - Marstrand Boat Show.  Vi finns på plats tillsammans med våra återförsäljare Börjessons ATV och Orust Marin. Med fler än 200 utställda båtar och mängder av aktiviteter för både stora och små erbjuder mässan något för alla. Fritt inträde och fri parkering.

 

Se skärgårdens grymmaste båtar i Marstrand:
Anytec 1221 SPD
Anytec 868 CAB
Anytec 860 SPD
Anytec 750 SPD
Anytec 622 SPD
Anytec 530 SP

 

Läs mer på www.marstrandboatshow.se

 

 

Anytec etablerar samarbete med ny agent i Ryssland

Försäljningsutvecklingen för den svenska båttillverkaren Anytec är fortsatt positiv, inte minst på de internationella marknaderna. Som ett led i det arbetet övertar nu Sankt Petersburg-baserade Fishleader den ryska agenturen för Anytec.

 

- Vi kan konstatera att det finns en stor internationell efterfrågan, inte minst i Ryssland. Fishleaders erfarenhet av att introducera och vidareutveckla försäljningen av internationella varumärken på den ryska marknaden innebär en trygghet för oss, säger David Stenlund, VD Anytec Sweden AB.

 

Fishleader har sedan 2005 specialiserat sig på import och distribution av noga utvalda aluminiumbåtar i premium-segmentet från Europa och USA - med goda resultat. Erfarenhet och högklassig service borgar för säkra leveranser, från inledande beställning och hela vägen fram till kundens brygga.

 

- I likhet med de nordiska länderna är den ryska marknaden för aluminiumbåtar mogen, en marknad där Anytecs kombination av konstruktionskvalitet och körkänsla värderas extra högt. Vi ser fram emot att vidareutveckla vårt erbjudande för den ryska marknaden, säger David Stenlund.

 

Samarbetet får sin premiär den 7 till 9 september då Anytec representeras av Fishleader på Sankt Petersburg International Boat Show 2017. 

 

Anytec på plats i Helsingfors

Finlands största flytande båtmässa går av stapeln den 17-20 augusti 2017 i Helsingfors. Med över 250 olika båtmodeller, mängder av kringutrustning och många aktiviteter för hela familjen så erbjuder Uiva Flytande något för alla.

 

Läs mer och köp biljetter på www.uiva.fi/sv/

 

Sidor